Bar Bernard

Afstand vanaf het Stadhuis aan de Schreve in Roesbrugge: 9km

Kijk, proef en geniet in een prachtig kader

Sinds de zomer van 2018 verwelkomt men bezoekers en bierliefhebbers aller lande in een ronduit indrukwekkende rooftop bar.
Bar Bernard fungeert niet enkel als eindstation & degustatieruimte voor personen die de brouwerij rondleiding volgen, iedereen is welkom.

Logischerwijs staan de St.Bernardus bieren centraal in Bar Bernard. Ze vormen dan ook het vertrekpunt voor de meeste van de gerechten.
Bar Bernard kiest graag voor het principe van foodpairing, waarbij de smaken van de gerechten extra in de verf worden gezet door de combinatie met één van de St Bernardus bieren.

Bieren degusteren, dat brengt ook mensen samen.
Vandaar dat men ook de kaart trekt van foodsharing, waarbij je lekker grote porties kunt bestellen om te delen, op maat van jouw gezelschap.

Een fenomenaal 360° panorama

Bar Bernard biedt ruimte aan ongeveer 120 personen binnen en 180 personen buiten (zittend). Op het terras word je verwend met een adembenemend zicht op de weidse regio rond Watou.

Van woensdag tot zondag kan je in Bar Bernard alle bieren van St.Bernardus, Kazematten en Weihenstephan degusteren. Natuurlijk is er ook een ruim assortiment non-alcoholische dranken, frisdranken, warme dranken, wijnen en digestieven.

Men serveert lunch van woensdag tot zondag tot 14u30.
Men serveert het diner van vrijdag tot zondag tot 21u30 (opgelet, op zondag tot 20u30, zonder reservatie). De 'to share' gerechten zijn doorlopend verkrijgbaar.

Voor up-to-date informatie en openingsuren raden wij u aan de website van St Bernardus te consulteren:

https://www.sintbernardus.be/nl/barbernard

We gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en u de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "Alles aanvaarden" te klikken, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie en de mogelijkheid om individuele cookies toe te staan ​​of te deactiveren, vindt u in onze privacyverklaring.